Enviaments i devolucions

El nostre termini de lliurament és de 24-48 hores per a tot el territori nacional (ESPANYA). El transport de la comanda es realitza a través d'Agències especialitzades en transport urgent, que garanteixen un servei ràpid i puntual. No obstant això, si es produïssin retards, no donaran lloc a indemnització al Client.

Península: 6€ + IVA

Canàries, Ceuta i Melilla: 25€


     El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins l'horari habitual de lliurament de mercaderies. En cas incompliment per part del client d'aquesta obligació www.sellos.cat no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada pel client. Per a totes les expedicions i depenent del tipus d'enviament seleccionat s'aplicarà la tarifa vigent en concepte de ports. Per a comandes especials, transports elegits pel Client i enviaments fora de la Península (Illes Canàries i Illes Balears) els productes es remetran a ports deguts, llevat que el Client vulgui que fem la gestió pel seu compte i li facturemos el cost corresponent. Així mateix, si la comanda és pesat i voluminós i precisa ser manipulats per transportistes especialitzats li seran aplicades les despeses generades per aquesta manipulació. Aquestes comandes ha de consultar prèviament. Un cop preparat la seva comanda se li notificarà l'enviament a través d'un correu electrònic. Si per qualsevol causa hagués retard en aquest enviament, li comunicaríem el termini de lliurament estimat. El Destinatari té l'obligació legal (Art. 366 del Codi de Comerç de verificar la mercaderia en el moment del lliurament i en cas de vicis visibles no donar mai la conformitat a la mercaderia, sinó fer la reclamació oportuna al transportista, mitjançant reserva escrita al Albarà de lliurament del transportista.

En cas de danys ocults a l'interior del paquet, cal fer la reclamació dins del termini de les 24 hores hàbils següents al lliurament, contactant amb www.sellos.cat No seran vàlides les reclamacions realitzades amb posterioritat.

Devolucions i canvis

Només s'acceptaran les devolucions efectuades dins dels set dies hàbils següents a la recepció del producte. La devolució només serà acceptada per www.sellos.cat, si la mercaderia es troba en perfecte estat, dins del seu embalatge d'origen, amb tots els accessoris i sense haver estat utilitzada. Igualment serà necessària la notificació prèvia, enviant un correu electrònic a: sellos@sellos.cat qui s'encarregarà d'acceptar o rebutjar la devolució.

En cas de devolució, el cost del transport anirà sempre a càrrec del Client; així mateix, l'import del transport del primer lliurament i altres despeses com ara gestió de reemborsaments, ja realitzats serà descomptat de l'import total de la devolució, així com una depreciació per desembalatge d'un 25% del valor de la mercaderia. Un cop rebut el material al nostre magatzem i revisat pel nostre personal, es realitzarà l'abonament si escau, sent descomptat d'una propera compra.


No s'acceptaran devolucions dels següents productes:
  -Productes Que siguin objecte d'una comanda especial (no inclosos en catàleg).
  -Sellos De cautxú que hagin estat personalitzats per al client final.
  -En General, no s'admetran devolucions d'aquells productes la compra s'hagi realitzat sota comanda confirmada i productes que una vegada comprats hagin quedat descatalogats.