Tinta lluminosa visible fosforescent per marcar paper
  • Tinta lluminosa visible fosforescent per marcar paper
  • Tinta lluminosa visible fosforescent per marcar paper

Per marcar paper

13,55 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
4340

Tinta lluminosa visible fosforescent. Per marcar paper.

Color taronja.

Aquesta tinta lluminosa a la llum diürna conté pigments colorants fluorescents que són excitats a lluir ja amb una llum solar normal. L'estructura química dels pigments colorants és la causa que la radiació d'ona curta (UV i les quotes de llum blava) es transformi en llum visible d'ona llarga. Per aquesta raó, en el crepuscle quan la llum té una quota de blau molt gran, aquesta tinta per segells basada en aigua és d'un color molt intens i efectiu.

Propietat:

Els pigments lluminosos a la llum diürna són excitats per la llum diürna així com per les fonts lluminoses artificials a la fluorescència. Amb llums de "llum negra" que emeten llum UV, s'arriba a una fluorescència extremadament intensa per a efectes especials.

Aplicació:

Es recomana la tinta per segells 4340 com a tinta de senyals per a marcar tots els materials absorbents com ara, p.ex., paper, cartró, cartells o pissarres publicitàries. La tinta per segells s'apropia extraordinàriament per aconseguir efectes en color en la publicitat en flayers d'accions. Els papers estucats com ara papers brillants són més aviat inapropiats per marcar amb 4340, però d'un cas a un altre poden imprimir si el temps d'assecat és irrellevant.

Temps d'assecat:

~ 30seg. resist. a estregado (paper)

Viscositat:

molt fluid,> 15seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell:

Goma o fotopolímers

Portatintes:

Es recomana la coixinet Coloris perquè la tinta roman per molt de temps llista per segellar sense assecar-se. Però poden usar-se també coixinets de feltre de plaques, rodets de feltre, rodets de goma escuma o el coixinet Soli.

Netejador:

Netejador de segells GF

Mides d'envasos disponibles:

50ml / g · 250ml / g · 1000ml / g

Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: