Única tinta lluminosa per a superfícies blanques
  • Única tinta lluminosa per a superfícies blanques
  • Única tinta lluminosa per a superfícies blanques

Per a superfícies blanques

29,25 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
Luminosa 1073-P
Única tinta lluminosa adequada per a superfícies blanques. Per a superfícies poroses, paper o cartró, blanc o marró i per a altres materials absorbents com teixits.
Color: Luminescència groc intens.

Una tinta d'estampat lletosa incolora Que es complau a Emetre llum sota llum UV de 366 nm un. La intensa luminescència groga Cobreix molt bé els abrillantadors òptics en els Llibres Blancs, Però No veure la llum del dia i no Es Pot Copia.

Propietat:

S'absorbeix ràpidament en superfícies poroses i una Diferència de Totes les tintes d'altres Lluminoses II / III, també it visible amb llum UV sobre paper blanc o superfícies blanques!

Aplicació:

Recomanem this tinta paràgraf TOTES LES Superfícies poroses, paper o cartró blanc de mar marró. També paràgraf Altres Materials Absorbents com, p.ex. els tèxtils.

Advertència:

És l'única tinta lluminosa Adequada també per a superfícies blanques per marcatge: de seguretat, ja que Conté pigments i Cobreix el blanquejador òptic amb La Mateixa amplitud d'ona.

Temps d'assecat:

~ 30seg. resistir. A l'estregado (paper)

Viscositat:

poc viscosa, ~ 30seg. (4 mm Recipient Ford)

El material del segell:

Goma o fotopolímer Especials

Portatintas:

Per segellar a mà recomanem neustros tampons Coloris amb insert de feltre o Soli. Per al marcatge automàtic donar una preference unitats impressores amb Rodets entintadors de goma Que treballen amb cubetes d'entintar.

Diluent / Netejador:

Diluent 430

Mides de Envasos lliures:

50 ml / g · 250 ml / g · 1000 ml / g

Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: