Per marcar vores en planxes de poliestirè
  • Per marcar vores en planxes de poliestirè
  • Per marcar vores en planxes de poliestirè

Vores en planxes

14,30 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
1026

Per marcar vores en planxes de poliestirè. Color intens, fluida i d'assecatge ràpid. No és agressiva al material esponjós normal.

La 1026 és una tinta transparent, molt fluida, d'assecat més lent amb base de dissolvent. Desenvolupada especialment per escuma de poliestirè o escumes rígides similars, no ataca l'escuma EPS normal. Propietat: Impressions de color molt intens especialment adequades per edge marking (marcatge de perfils) No s'aconsella per marcar superfícies d'escuma EPS, ja que la cua o la humitat del dissolvent podrien dissoldre la tinta i originar pèrdua de color o ombres sobre les superfícies clares o papers pintats.

Temps d'assecat: ~ 5min. Viscositat: poc viscosa, ~ 13seg. (Recipient Ford 4 mm).


Indicació: La tinta 8081P no dóna migració en superfícies d'escuma d'EPS. El temps d'assecatge és similar al de la 1026ST i si es desitja un assecat més lent, fer servir la versió 8080P.


Material del segell: Goma o fotopolímers especials.


Portatintes: Per a la 1026 es recomanen tampons de feltre, tampons Mark-II o rodets d'escuma o feltre. Per marcatge automàtic, s'ha de donar la preferència a sistemes amb cubeta d'entintar.


Diluent / Netejador: Diluent 470 (1026)

Capacitat d'envasos disponibles: 50 cc · 250 cc · 1 litre

Sol·liciti per email (correo@coloris-stk.es) la fitxa de seguretat.

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: