Similar a R-9 FP, permet allargar freqüència de neteja
  • Similar a R-9 FP, permet allargar freqüència de neteja
  • Similar a R-9 FP, permet allargar freqüència de neteja

Allarga freqüència de neteja

120,30 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
8260/FP

Tinta similar a la R-9 FP que en algunes màquines de funcionament ràpid permet allargar la freqüència de neteja a causa que la tinta no l'embussa tan ràpidament.

Envàs d'1 litre. Color negro.

Aquestes tintes per segells d'assecat una mica més lent, han estat concebudes d'acord amb les disposicions actuals de la UE i desenvolupades per a ser usades en envasos d'aliments.

Propietat:

Les tintes per segells donen impressions de color intens, d'assecat ràpid i d'adhesió immediata. S'usen només colorants que corresponen a les reivindicacions de la Resolució de la UE AP (89) 1 i a la disposició 2001/62 / CE, és a dir, els colorants tenen poca migració i estan exempts de metalls pesants.

Aplicació:

Els envasos d'aliments en metall, fusta, plàstic, vidre o goma com ara, p.ex., bosses de plàstic, caixa de xapa, tapes de iogurts, ampolles de vidre o caixes de cartró per a llet poden seguir tractant amb molta rapidesa després marcar-los, sense que es emborronen les marques.

Temps d'assecat: ~ 8min.

Viscositat:

poc viscosa, ~ 10seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell:

Goma o fotopolímers especials

Portatintas:

Al segellar a mà recomanem els coixinets de plaques de feltre i les Soli. La tinta es manté per molt de temps humida a les coixinets sense assecar-se. Si el segellat es fa amb màquina, recomanem unitats impressores flexogràfiques amb cubetes d'entintar.

Diluent / Netejador:

diluent 405

Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: