Per cartonatges, fusta no treballada
  • Per cartonatges, fusta no treballada
  • Per cartonatges, fusta no treballada
  • Per cartonatges, fusta no treballada

Cartonatges, fusta no treballada

10,92 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
121

Per cartonatges, fusta no treballada, sacs de jute, sacs de paper, i altres materials absorvents. De qualitat especial, altament pigmentada. D'assecatge ràpid, impermeable i resistent a la llum.

Tinta de pigments, d'assecat ràpid, amb base de dissolvent, desenvolupada especialment per a superfícies absorbents. Propietat: Els pigments de primera qualitat asseguren una alta resistència a l'acció de la llum i la intempèrie. Produeix impressions de color intens sobre molts materials, ràpidament resistents a l'abrasió.

Aplicació:

Recomanem aquesta tinta per cartonatges, fusta crua, sacs de jute i de paper i altres materials absorbents. El seu espectre d'aplicacions també inclouen la fusta i el metall amb revestiment. Per lletres o marques grans, la forma més ràpida de treballar amb aquesta tinta és usant pinzells o plantilles, però també es poden utilitzar rodets entintadors de feltre.

Temps d'assecat:

~ 60-90seg. (Metall)

Viscositat:

poc viscosa, ~ 20-50seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell:

Goma o fotopolímers especials

Portatintas:

Per marcatge automàtic recomanem unitats impressores que treballen amb cubetes d'entintar. Per marcatge manual, recomanem els tampons de feltre i els tampons Soli.

Diluent / Netejador:

diluent 121

Mides d'envasos disponibles:

50ml / g · 250ml / g · 1000ml / g

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: