Sense oli per entintar tampons i coixinets
  • Sense oli per entintar tampons i coixinets
  • Sense oli per entintar tampons i coixinets

Entintar tampons / coixinets

2,66 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
4010

Tinta per marcar sense oli, molt apropiada per entintar els tampons per segells manuals i els coixinets de tinta dels segells de entintatge automàtic tipus Trodat, Colop, etc. com p. ex. Printy.

Tinta de color intens, molt cobrent i relativament resistent als raigs UV. 

Una tinta per segells desenvolupada sense oli que s'apropia extraordinàriament per entintar i amarar posteriorment els coixinets d'oficines i autoentintadoras Trodat, Colop, etc., com ara, per exemple, Printy's (veure il·lustració).

Propietat: Tinta per segells de color intens, molt eficient i relativament sòlid a l'acció de la llum sobre la base de dissolvent.

Aplicació: La 4010 es recomana per marcar tots els materials absorbents com ara, p.ex., fullets, paper i cartró. S'usa principalment a l'oficina per segellar a mà, s'amara amb rapidesa en el paper i roman per llarg temps en el portatintas llista per segellar sense assecar-se. Els papers estucats com ara fullets brillants, més aviat són inadequats per marcar amb 4010, però poden imprimir d'un cas a un altre.

Temps d'assecat: ~ 15seg. resist. al fregament (paper)

Viscositat: Molt fluid, ~ 12seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell: Goma o fotopolímeros

Portatintes: Es recomanen els coixinets Coloris en què la tinta roman per molt de temps llista per segellar sense assecar-se. Però poden usar-se també coixinets de feltre de plaques, rodets de feltre, rodets de goma escuma o els coixinets Soli.

Diluent / Netejador: Diluent 430

Capacitat d'envasos disponibles: 28 cc · 50 cc · 250 cc · 1 litre

Sol·liciti per email (correo@coloris-stk.es) la fitxa de seguretat.

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: