Tampó doble Mark II entintat amb tinta R-9 de 60 x 100 mm.
  • Tampó doble Mark II entintat amb tinta R-9 de 60 x 100 mm.
  • Tampó doble Mark II entintat amb tinta R-9 de 60 x 100 mm.

Tampó doble entintat amb R-9

66,29 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
MARK II N

Tampó doble Mark II entintat amb tinta R-9 color negre.

Mesura de 60 x 100 mm.

El tampó Mark II és singular i fins ara l'únic tampó reentintable que pot utilitzar-se amb tinta per marcar d'assecatge ràpid tant de pigments com també de dissolvent, romanent fresc i utilitzable durant mesos.

Propietat:

Dues tapes de tancament hermètic impedeixen que s'evapori el dissolvent de la tinta i que el tampó s'assequi. Durant l'ús, una banda del tampó sempre roman tancat. Si el costat que s'empra s'està assecant, es dóna volta al tampó i se segueix treballant amb l'altra cara. Mentrestant, el costat tancat torna a regenerar quedant llest per a l'ús quan sigui necessari ja que la cara superior sol assecar-se després d'un ús prolongat. El dipòsit de tinta d'elevada capacitat d'absorció de l'interior del coixinet pot contenir tanta tinta que es pot emprar el tampó MarkII durant diversos mesos sense reentintar.

Mida de la superfície del tampó:

60 x 100 mm aprox.

Aplicació:

Recomanem aquest tampó per a les següents tintes amb base de dissolvent: Tintes per marcar R9, R9FP, 990, 200PR i 8080P. Pot demanar els tampons MarkII ja entintats amb aquestes tintes.

Tampons entintats disponibles:

Mark II i R9 (només colors transparent) Mark II i R9FP (només colors transparent) Mark II i 990 (només colors transparent) Mark II i 200PR Mark II i 8080P

Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: