D'alta concentració apropiada per a fons foscos
  • D'alta concentració apropiada per a fons foscos

Fons foscos

14,75 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
8280 P

D'alta concentració apropiada per a fons foscos de materials com metall, plàstic, vidre, porcellana, goma, cuir, etc ... De assecat ràpid, inesborrable, de bona opacitat i adhesió, resistent a l'aigua, la gasolina i l'oli.

La 8280P té una alta concentració de pigments finíssims, per la qual cosa és molt sòlida a l'acció de la llum. A causa dels pigments, s'aconsegueixen igualment una bona capacitat cubridora i un mínim comportament a estirar-se, de manera que aquesta tinta per segells pot usar-se per a marcar suports foscos, però també clars.

Propietat:

Gràcies als dissolvents i aglutinants usats pot aconseguir-se una adhesió especialment bona sobre molts suports. La tinta per segells és igualment resistent a la gasolina, oli i aigua, de manera que la impressió del segell es manté estable a la neteja en la seva major part.

Aplicació:

La 8280P pot usar-se per a marcar metall, vidre, porcellana, goma o cuir, així com diversos plàstics. A causa de l'sens fi de plàstics no es pot fer cap recomanació de caràcter general. Per això s'ha de comprovar abans si la tinta és idònia per marcar.

Temps d'assecat:

~ 10-20min. (Metall)

Viscositat:

molt viscós, ~ 110seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell:

Goma, metall o fotopolímers especials

Portatintas:

Per a la 8280P es recomanen coixinets de feltre de plaques i la Soli. Si el segellat es fa amb màquines automàtiques, s'ha de donar la preferència a sistemes de cubetes d'entintar.

Diluent / Netejador:

diluent 420

Mides d'envasos disponibles:

50ml / g · 250ml / g · 1000ml / g · 5000ml / g

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: