Tinta pigmentada per a marques de color
  • Tinta pigmentada per a marques de color

Pigmentada per color intens

14,75 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
8300-P

Tinta pigmentada per a marques de color intens, resistents al rentat. Per fibres naturals i també cuir artificial i polièster. També fibres sintètiques amb niló, perló elastà o poliacrilo.

La tinta per segells 8300 P és resistent al rentat i àmpliament resistent als dissolvents corrents en els rentats en sec. Tot i la forta adhesió sobre les fibres, la tinta no ataca el teixit. Advertència important: Abans de segellar s'ha d'eliminar imprescindiblement l'aprest tèxtil rentant. Propietat: La tinta per segells és molt eficient i genera marcacions d'un color intens, sòlides a l'acció de la llum que són rentables transcorregudes de 4 a 5 hores.

Aplicació: Recomanem la 8300P per tenir les fibres naturals com ara cotó, seda i viscosa, però també per a cuir artificial i polièster. És també possible marcar amb 8300P fibres sintètiques com ara niló, perló, elastà o poliacrilo, però per motius de seguretat s'ha de comprovar amb antelació, ja que es troben al mercat massa qualitats diferents.

pH: ~ 5 ± 1 (20 ° C)

Viscositat: mig viscosa, ~ 40-90seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell: Goma o metall.

Portatintes: Es recomanen coixinets de feltre de plaques, però s'apropien igualment autoentintadores amb coixinets de feltre. En totes les coixinets la tinta roman per molt de temps llista per segellar sense assecar-se.

Diluent / Netejador: Diluent 410

Capacitat d'envasos disponibles: 50 cc · 250 cc · 1 litre

Sol·liciti per email (correo@coloris-stk.es) la fitxa de seguretat.

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
28/11/2020
Sello Imprint 12 47x18 mm.
La calidad del sello es buena
rating
28/11/2020
Sello Shiny de 38x38 mm.
Resistente y duradero
rating
Esteban Jimenez
20/07/2021
Sello personalizado

Buenos días, El diseño tiene que llevar una plantilla, o se tendría que enviar en algún formato en especial, para poder realizar el pedido. Si hiciese el pedido mañana el jueves lo tendría en Vidreres Girona. Gracias

Responder:

Buenos días. El diseño, si lo desea, lo hacemos nosotros sin coste alguno. Si tiene logotipo que quiera incorporar, nos tendrá que adjuntar la imagen. Si hace el pedido antes de las 9.30 h. su pedido saldrá mañana mismo y lo recibirá el jueves durante el día.

Gracias por contactar con Sellos.cat

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl
rating
sergio
16/11/2020
precio

Hola buenas tardes me registrado en su pagina necesitaría saber que coste seria el envió a Málaga y lo que tardaría en llegar para hacerle pedidos de sellos pasándoles el diseño gracias

Responder:

Buenos días Sergiol

El coste de los portes son 6 euros + IVA. Sale al finalizar la compra.

El plazo de entrega depende de la hora que haga el pedido. Si lo hace por la mañana a primera hora, lo enviamos el mismo día, y si lo hace a partir de las 10, saldrá al día siguiente y ha de contar 1 día de porte.

Saludos cordiales,

Montse

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: