Tinta pigmentada per a marques de color
  • Tinta pigmentada per a marques de color

Pigmentada per color intens

14,75 €
Sens Impost
Valoración media: 0/10 - Nº valoraciones: 0
8300-P

Tinta pigmentada per a marques de color intens, resistents al rentat. Per fibres naturals i també curero artificial i polièster. També fibres sintètiques amb niló, perló elastà o poliacrilo.

La tinta per segells 8300 P és resistent al rentat i àmpliament resistent als dissolvents corrents en els rentats en sec. Tot i la forta adhesió sobre les fibres, la tinta no ataca el teixit. Advertència important: Abans de segellar s'ha d'eliminar imprescindiblement l'aprest tèxtil rentant. Propietat: La tinta per segells és molt eficient i genera marcacions d'un color intens, sòlides a l'acció de la llum que són rentables transcorregudes de 4 a 5 hores.

Aplicació: Recomanem la 8300P per tenir les fibres naturals com ara cotó, seda i viscosa, però també per a cuir artificial i polièster. És també possible marcar amb 8300P fibres sintètiques com ara niló, perló, elastà o poliacrilo, però per motius de seguretat s'ha de comprovar amb antelació, ja que es troben al mercat massa qualitats diferents.

pH: ~ 5 ± 1 (20 ° C)

Viscositat: mig viscosa, ~ 40-90seg. (Recipient Ford 4 mm)

Material del segell: Goma o metall

Portatintas: Es recomanen coixinets de feltre de plaques, però s'apropien igualment autoentintadores amb coixinets de feltre. En totes les coixinets la tinta roman per molt de temps llista per segellar sense assecar-se.

Diluent / Netejador: Diluent 410

Mides d'envasos disponibles: 50 ml / g · 250ml / g · 1000ml / g

Demani per correu electrònic (sellos@sellos.cat) de Els Fulls de dades de seguretat de Cada color.

Color tinta
Tamany
Quantitat

Comentarios

Haga clic aquí para dejar un comentario

rating
josep maria
02/06/2020
Disseny i Facturacio
Prego envini disseny abans de fer ho per aprobació Prego facturin a Kym Online Sl

Necessites més informació? Contacta amb un tècnic de Sellos: